Comedy Shorts

87 minuten

Kortfilms en humor zijn een match made in heaven. Kortfilmfestival Leuven presenteert humor in alle vormen en maten in deze eclectische mix van komische kortfilms: een tikje absurd, volledig over-the-top, komische horror of net diepzinnig tragikomisch. Voor ieder wat wils!

Deze compilatie bevat volgende kortfilms:

 • Must Kill Karl

  Joe Kicak :: Canada :: 12 min. :: 2016

  Karl is onuitstaanbaar. Hij nodigt zichzelf steeds uit en weet niet van ophouden. Een groepje vrienden is Karl beu. Meer dan beu. Op een avond beslissen ze dat er maar één manier is om voorgoed van hem af te raken.

  Humor
 • Cautionary Tales

  Chris Barrett, Luke Taylor :: United Kingdom :: 8 min. :: 2016

  Door een vreemd incident in zijn jeugd heeft Aaron een erg ongewoon gezicht. Kwetsbaar en geïsoleerd zoekt hij begrip en vriendschap bij een onverwachte zelfhulpgroep

  Humor
 • Brug

  Niels Bourgonje :: Netherlands :: 4 min. :: 2017

  Na een ontspannen ritje komt Jos aan een smalle brug. Aan de andere kant van de brug komt Ad toe. Ad geeft voorrang, maar Jos dringt aan.

  Humor
 • Clanker Man

  Ben Steiner :: United Kingdom :: 10 min. :: 2017

  Onze werkelijkheid ontstaat niet vanzelf, maar is het resultaat van het harde werk van Terry Lothian en zijn team, die dag in dag uit werken aan de kleine details in onze omgeving waar wij geen oog voor hebben.

  Humor
 • Craig's Pathetic Freakout

  Graham Parkes :: United States :: 6 min. :: 2018

  Op een gezellige avond rookt Craig wat wiet samen met zijn vriend, ondanks de waarschuwingen dat hij daar eigenlijk niet goed tegen kan.

  Humor
 • Punchline

  Christophe M.Saber :: Switzerland :: 9 min. :: 2017

  Wat is de beste oneliner voor je iemand neerschiet? Twee wannabe criminelen hebben een discussie over de beste punchline voor ze Michel gaan liquideren.

  Humor
 • La Station

  Patrick Ridremont :: Belgium :: 14 min. :: 2017

  Een pasgetrouwd koppel en hun zus stoppen bij een mysterieus tankstation. Binnen zit een vreemde man en een nog vreemdere kopiemachine.

  Humor
 • Gustav

  Ken Williams, Denis Fitzpatrick :: Ireland :: 11 min. :: 2017

  Een man wordt wakker met een vreemd muziekje in zijn hoofd. Wat is het? En waar komt het vandaan?

  Humor
 • Giraffe

  Janne Schmidt :: Netherlands :: 7 min. :: 2017

  Na een wat bizarre sollicitatie wordt Elsa aangenomen bij een Call Center. Ze kan onmiddellijk beginnen. Maar al snel duikt er een probleem op, dat Elsa en haar team niet zo makkelijke kunnen oplossen.

  Humor
 • Love is Blind

  Dan Hodgson :: United Kingdom :: 6 min. :: 2015

  Alice bedriegt haar dove vriend al een tijdje met de knappe James. Wanneer hij op een dag onverwacht vroeger thuiskomt en hen bijna betrapt, probeert Alice er alsnog tussenuit te komen.

  Humor